Coaching

WAT 

Neem je jezelf te serieus waardoor sommige contacten belast worden? Ben je niet opgewassen tegen bepaalde collega’s, waardoor je werkplezier achteruit holt? Wil je meer regie over denken en voelen om steviger besluiten te kunnen nemen? Gun je jezelf te weinig ruimte, waardoor je niet lekker in je vel zit? Heb je er genoeg van dat mensen over je heen walsen, en wil je eens oefenen hoe je dat kunt beïnvloeden? Vraag je je af waarom je het iedereen naar de zin moet maken? Heb je een loopbaanvraag?

Wil je een stimulans in je ontwikkeling en lukt het je niet om daar zelf voor te zorgen?

HOE 

Het gesprek is het vertrekpunt.  Vervolgens laat ik je aan den lijve en in de ruimte ervaren wat er ‘aan de hand’ is. Soms kan een beproefd model al inzicht en handvatten opleveren. Het (opnieuw) ervaren en beleven van een situatie die piept en kraakt levert verfrissende perspectieven op.

Een reeks van 3 tot 6 ontmoetingen is voldoende om beweging te krijgen in een vraagstuk.

De sessies duren 60-90 minuten. Prijs: particulieren: 80 euro per uur; scholen: 80 euro per uur; bedrijven: 90 uur per uur (geen Btw-heffing)

Kijk bij Blog en Beeld naar het filmpje ‘Gaan we graven en spitten in een coachsessie?’

Enkele bevindingen van klanten:

“De gesprekken helpen je echt verder. Als je denkt dat je vast zit in je ontwikkeling, wordt je door Maaike met gemak geleid naar nieuwe informatie en je ontwikkeling wordt geupgrade. Maaike is lekker direct, snel, invoelend, kritisch en ze heeft humor. Dit coachtraject heeft mij ontwikkeling, ruimte, inzicht en compassie voor mezelf opgeleverd.” (E. Amperse)

Ik had het gevoel dat Maaike me goed aanvoelde en als ze iets merkte, confronteerde ze me daar mee, zonder dat het vervelend was. Ik hoopte beter te weten wat ik zelf wil, dat beter te kunnen voelen. Na het kennismakingsgesprek merkte ik al verschil. Maaike heeft me eigenlijk vooral attent gemaakt op dat ik het al wel weet, maar dat ik het ook echt moet voelen. En hoe ik dat dan kan doen. Haar directe manier vond ik fijn. Ik wilde iemand die door me heen prikte en me uit mijn eigen draai gedachte kon halen. Ik vond het ook fijn dat we af en toe echt even konden lachen.” (Ilze)

“Als bijna veertiger zat ik op een punt waar ik me afvroeg welke stappen ik nog wil zetten in mijn loopbaan. Door middel van interactieve opdrachten heeft Maaike mij aan het denken gezet. Maaike stelde aan mij de juiste vragen en het antwoord vond ik zelf.”

Neem contact met me op