Coaching

WAT 

Je gaat aan de slag met vragen die jou bezighouden. Bijvoorbeeld:
Hoe kan ik mezelf minder serieus nemen?
Hoe kan ik weer plezier krijgen in mijn werk?
Hoe krijg ik weer de regie over mijn denken en voelen, zodat ik steviger besluiten kan nemen?
Wat voor stap(pen) kan ik in mijn loopbaan zetten zodat ik het idee heb dat ik er alles uit haal?
Hoe kan ik met een gerust hart met pensioen? Hoe rond ik het beste mijn loopbaan af? Hoe bereid ik me voor op een zinvol pensioen?

HOE 

Het gesprek is het vertrekpunt.  Vervolgens laat ik je aan den lijve en in de ruimte ervaren wat er ‘aan de hand’ is. Soms kan een beproefd model al inzicht en handvatten opleveren. Het (opnieuw) ervaren en beleven van een situatie die piept en kraakt levert verfrissende perspectieven op.

Een reeks van 3 tot 6 ontmoetingen is voldoende om antwoorden te vinden op je startvraag.

De sessies duren 60-90 minuten. Prijs: particulieren: 80 euro per uur; scholen: 80 euro per uur; bedrijven: 90 uur per uur (geen btw-heffing)

Enkele bevindingen van klanten:

‘De gesprekken helpen je echt verder. Als je denkt dat je vast zit in je ontwikkeling, word je door Maaike met gemak geleid naar nieuwe informatie en je ontwikkeling wordt geüpgrade. Maaike is lekker direct, snel, invoelend, kritisch en ze heeft humor. Dit coachtraject heeft mij ontwikkeling, ruimte, inzicht en compassie voor mezelf opgeleverd.’ (E. Amperse)

Ik had het gevoel dat Maaike me goed aanvoelde en als ze iets merkte, confronteerde ze me daar mee, zonder dat het vervelend was. Ik hoopte beter te weten wat ik zelf wil, dat beter te kunnen voelen. Na het kennismakingsgesprek merkte ik al verschil. Maaike heeft me eigenlijk vooral attent gemaakt op dat ik het al wel weet, maar dat ik het ook echt moet voelen. En hoe ik dat dan kan doen. Haar directe manier vond ik fijn. Ik wilde iemand die door me heen prikte en me uit mijn eigen ‘draai-gedachte’ kon halen. Ik vond het ook fijn dat we af en toe echt even konden lachen.'(Ilze)

‘Als bijna veertiger zat ik op een punt waar ik me afvroeg welke stappen ik nog wil zetten in mijn loopbaan. Door middel van interactieve opdrachten heeft Maaike mij aan het denken gezet. Maaike stelde aan mij de juiste vragen en het antwoord vond ik zelf.’

‘Het was fijn om met Maaike mijn loopbaan te overzien en om zaken die nog een haakje hadden af te ronden. Ik had best wel wat pijnlijke ervaringen die ik nog niet echt had afgesloten. Dat dat nu wel gebeurd is, geeft me veel rust. Ik kan nu met een opgewekt gevoel aan mijn pensioen beginnen.’

Neem contact met me op