Cursus & boek

De cursus ‘Zin in je pensioen’

In deze cursus ga je met andere mensen die met pensioen gaan aan de slag met vraagstukken die spelen in aanloop naar de pensioneringsdatum. Ieder beleeft deze aankomende nieuwe fase op eigen wijze. De gemene deler is: niemand heeft het ooit eerder gedaan. Je krijgt focus, inspiratie, neemt afscheid van je loopbaan en je ontwikkelt nieuwe waardenvolle plannen die structuur en zin geven.

De cursus is kleinschalig opgezet en is georganiseerd op een rustige plek met koffie, thee en lunch. Voor meer informatie en aanmelden klik hier

Het boek Zin in je pensioen is inbegrepen. Lees hieronder meer over het door mij geschreven boek.

Bestel het boek ‘Zin in je pensioen’

Informatie over het boek: zie hieronder.

Het boek is bij mij te bestellen door de volgende gegevens in te vullen:

  • De kosten zijn 20 euro (inclusief verzendkosten). Wanneer het bedrag door mij is ontvangen, stuur ik het boek naar je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Het boek ‘Zin in je pensioen’

Bestel het boek door hierboven of hiernaast je gegevens in te vullen en het bedrag over te maken.

Klik hier om het inkijkexemplaar te downloaden.
Klik hier voor de preview in managementboek.nl .

Met pensioen gaan blijkt een van de meest impactvolle transities die een mens doormaakt in zijn leven, en waar sommigen best hulp bij kunnen gebruiken. Ik heb vele mensen geïnterviewd over het aanstaande pensioen en mensen gecoacht in de aanloop naar hun pensioneringsdatum. Daaruit is dit boek ontstaan. Theorie, oefeningen, opdrachten, ervaringen en quotes zullen je aan het ‘werk’ en denken zetten. Het is best een klus om met pensioen te gaan!

Klik hier voor de recensie door De leesclub van alles.
Klik hier om het interview in het magazine voor tandheelkundigen NT/DENTZ te downloaden.

‘Het boek van Maaike Boomstra erkent dat de transitie van werkende naar gepensioneerde over veel en veel meer gaat dan alleen geld. Haar handboek biedt steun en inspiratie voor de talloze fundamentele vraagstukken in het leven van de aanstaande gepensioneerde. Het vult een leemte waar heel veel van ons baat bij zullen hebben.’ – Onno Steenbeek, hoogleraar pensioenvraagstukken, Erasmus Universiteit Rotterdam

Klik hier voor het radio-interview bij Het Hapsis Huis radio Live.